Boek nu met een voorafbetaling van niet meer dan 995 euro

Op weg naar 2019 en 2020 met 2 uitzonderlijke congressen aan boord van de exclusieve boten van Ponant Cruises.

De iCANN Life Sciences VZW en Medipress Services (logistiek en coordinatie van de congressen) nodigen u uit voor de ontdekking van uitzonderlijke bestemmingen en geeft u de kans om authentieke en geraffineerde reizen te maken.

De bestemmingen zijn populair maar het aantal plaatsen is beperkt. Rekening houdend met het succes van de congres-cruises worden de reizen al jaren op voorhand geboekt. Wij hebben de unieke kans om de congressen te organiseren voor de iCANN Life Sciences VZW, maar wij moeten de reizen wel vroegtijdig kunnen bevestigen.

In samenwerking met onze partner bieden wij u de mogelijkheid om uw inschrijving te ‘blokkeren’ met een voorafbetaling van slechts 995 € per kajuit en per bestemming.

De rest van het bedrag vragen wij u progressief binnen de 12 maanden die aan het vertrek voorafgaan te betalen.


Van 29/08 tot 05/09, 2019 — Corsica
Een prachtig eiland dat u kunt bewonderen aan boord van een majestueuze driemaster, private voor MPS.

een privaate zeilboot driemaster

Corsica heeft contrasterende landschappen, ongerepte natuur, idyllische stranden, schilderachtige havensteden, geheime kreken en wondermooie rotsachtige landschappen.

Neem deel aan deze Congres Cruise in de Middellandse zee aan boord van een indrukwekkende privé driemaster waarop u volop kunt genieten van een onvergetelijke reis.

Zo kunt u Corsica ontdekken en wel de meest mooie plekken, met beschermde flora en fauna van het bijzondere eiland in de meest aangename omstandigheden.

Registreren

Juli, 2020 — Arctica
Bestemming Spitsbergen, een bijzondere bestemming met metersdik ijs en wonderlijk licht, kortom, een buitengewone ervaring.

enige bestemming

Ontdek “Expeditie Cruise” volg in de voetsporen van de Belgische expeditie onder leiding van Adrien de Gerlache met de Belgica in 1897 en 1899.

U maakt een reis naar Spitsbergen, het laatste eiland voor de pool. De gemiddelde dikte van de ijskap bedraagt er 2200 meter.

 

Tijdens de korte zomer kunt u getuigen van een land waar de nacht niet bestaat. En bij elke halte wordt u verrast door een bijzonder landschap. Een zeldzame en unieke kans.

Registreren

Het wetenschappelijk programma wordt met zorg uitgewerkt door het wetenschappelijk Comité van iCANN Life Sciences ASBL/VZW onder leiding van professor dr. Alain De Wever. Accreditatie (algemeen en ethiek) wordt aangevraagd.


Wij bieden u de mogelijk om deze kwalitatief hoogstaande reizen te boeken aan voorkeurstarieven door een ‘Early Booking’ korting van 15% op elke reservatie voor 31/01/2017, en een korting van 250 euro voor trouwe leden die lid zijn van ‘MPS Privilège’.


1MPS Privileges: Deelname aan minstens drie buitenlandse congressen met Medipress Services tussen 2012 en 2016, mits verificatie en bevestiging van de dienst administratie en logistiek van Medipress Services.
2De prijs werd berekend op basis van een kajuit voor twee personen (arts en partner) en Early Booking en MPS Privilege kortingen. In de prijs begrepen: verblijf in vol pension (drank inbegrepen) en de heen en terug vlucht Brussel /Reykjavik.
3De prijs werd berekend op basis van een kajuit voor twee personen (arts en partner) met Early Booking en MPS Privilege kortingen. In de prijs begrepen: vol pension (drank inbegrepen) buiten de heel en terug vlucht Brussel/Nice. Optie te bevestigen bij inschrijving.

4 De prijs werd berekend op basis van een kajuit voor twee personen (arts en partner) en Early Booking en MPS Privilege kortingen. De prijzen werden bepaald in functie van de tarieven die toegepast werden in 2016. In de prijs begrepen: vol pension (drank inbegrepen), heen en terug vlucht Brussel/Tromsǿ. De prijs is een schatting en moet bevestigd worden, ten laatste 24 à 18 maanden voor het vertrek van de cruise, net zoals de details van de prijs. Er wordt geen enkele betaling gevraagd voor de bevestiging van de prijs.